+1
Send
Share
Send

National Federation of State High School Association, som grundar sig i Indianapolis, Indiana, fastställer gymnasiet fotbollsregler i USA samt regler för 15 andra sporter. Grundades 1920, lånas NFHS i stor utsträckning från spelets lagar som fastställs av FIFA, den internationella styrelsen av fotboll. Förbundet tillåter kort för tränare och bänkspelare, förbjuder användningen av tobak på spelplatsen och tillåter inte stöttning under straffslag, alla punkter som FIFA är tyst på.

Fältstorlek

Spelområdet måste vara en rektangel 100-120 meter lång och 55 till 80 meter bred. NFHS rekommenderar minst 100 med 65 meter för gymnasiala fält och 100 vid 55 meter för gymnasieskolor. Markeringen av straffområdet, målområdet, målet och pekelinjerna är samma som FIFA: s, med tillägg av ett hashmärke längs mållinjen 11 meter från hörnet för att indikera var motståndare inte kan krossa under hörnskick. Teambenken måste vara minst 10 meter från peklinjen.

Nr 5 boll

En storlek 5 vuxen kullager NFHS autentiseringsmärke måste användas, uppblåst till tillverkarens rekommenderade tryck. Hemmalaget behöver tillhandahålla tre bollar innan spel börjar.

11 spelare

Spelet spelas av två lag med högst 11 spelare, inklusive en målvakt. Varje lag utser en kapten. Om ett lag har färre än sju spelare kommer spelet att avslutas, med en förverkad deklarerad.

Substitution Regler

Varje lag kan ersätta ett obegränsat antal spelare mellan perioder, när ett mål görs eller när en spelare skadas och tas bort från fältet. Substitutioner är också tillåtna vid målskick eller när en spelare tas bort för att betjäna ett gult varningskort eller lämnar fältet om de blöder; I alla dessa situationer måste den inkommande spelaren checka in med scorerbordet, ett medicinarmband som är tejpat och synligt

Tröjor och shinguards

Spelare måste bära en tröja, shorts, strumpor, skor och shingards med bottenkanten inte högre än 2 tum ovanför fotleden. Den nationella operativa kommittén för standarder för tätning av Athletic Equipment och det rekommenderade höjdsintervallet för spelaren måste visas på NOCSAE-godkänd shinguard. Hemmalaget måste ha vita tröjor och strumpor och mörkfärgerna i borta laget. Från och med 2013 års säsong måste hemmalaget ha på sig vita tröjor och strumpor. Tröjor måste vara inlagda under spelet om de inte är avsedda att hänga utanför midjebandet. Alla tröjor måste vara märkta med ett nummer på baksidan minst 6 tum lång och på framsidan minst 4 tum lång. Gjut på armen måste täckas med ett långsamt återhämtningsskum som är minst 1/2 tum tjockt.

Spelets längd

Högskolans spel består av två 40-minuters perioder eller fyra 20-minuters kvartaler med 10 minuter övertid. Statliga gymnasieskolor kan kräva övertid på upp till 20 minuter eller plötslig seger extra tid.